top of page

Privé evenementen

Ontdek onze nieuwste toevoeging: privé 'sip & paint' workshops en evenementen, mogelijk zowel op locatie als bij ons in het hart van Rotterdam Centrum.

Of je nu een bedrijfsfeest, babyshower, verloving, vrijgezellenfeest of een verjaardag wil vieren onze 'sip & paint' sessies zijn de perfecte manier om kunst te combineren met plezier. Bij ons kun je creatief bezig zijn terwijl je geniet van een drankje naar keuze.
 

We bieden flexibiliteit om jouw 'sip & paint' ervaring aan te passen aan jouw specifieke wensen. Of je nu wilt dat we naar jouw locatie komen of je liever bij ons in Rotterdam Centrum ontvangt, we staan klaar om een onvergetelijk evenement te organiseren. Neem contact met ons op om jouw 'sip & paint' avontuur te plannen!"

Kosten

€37,50 per persoon vanaf 25 personen
(incl. 9% btw)

  • 1,5 uur schilderworkshop

  • Onder begeleiding

  • Met 1 bier/ wijn per persoon

  • Op locatie in Rotterdam Centrum

    Extra hapjes/ drankjes mogelijk tegen meerprijs.

Sip & paint 
Inhoud

Schilderbenodigdheden

Van hoogwaardige canvassen, kwasten tot levendige verfkleuren en schorten, wij bieden alles wat je nodig hebt om jouw kunstwerk tot leven te brengen.

Ervaren begeleider

Je staat er niet alleen voor! Tijdens de sessie zal een van onze doorgewinterde begeleiders aanwezig zijn om je te voorzien van handige tips, schildertechnieken uit te leggen en je te inspireren.

Drankjes

Bij de standaardprijs is 1 drankje (wijn/bier of fris) per persoon inbegrepen. Eventueel is tegen een meerprijs cocktails of onbeperkte drankjes mogelijk.

Extra's

Op verzoek kunnen we ook extra's verzorgen, denk aan (bedrijfs)decoratie, verjaardagsverrassingen en hapjes. 

Locatie

Smaak van Rotterdam biedt de mogelijkheid om het evenement te houden op onze locatie aan de Boompjes, aan de Maas. Bij ons hebben we een grote zaal met mooi uitzicht op het mooie Rotterdam.

Offerteaanvraag

Locatie evenemen

Bedankt voor de inzending!

Offerte
bottom of page